Kövessen minket Facebook oldalunkon:

Támogatott Partnereink:

Ügyfélbeszámolók, visszajelzések » Sportolói biztosítás

Laczkó István amatőr labdarúgóval beszélgettünk a sportolói biztosítás fontosságáról, akinek egy súlyos, töréses sérülése után nyújtott segítséget ez a szolgáltatás. 

Hogyan élted át az Úri - Mende mérkőzésen szenvedett sérülésedet?
- Igazából a mai napig kísér, úgy érzem teljesen kiheverni nem lehet, főleg a lelki teher az ami megmaradt, hogy még egy bocsánat kérést sem kaptam az illetékesektől. Magát a balesetet kiheveri az ember, ami rossz volt az a sok vizsgálatra járás, a magatehetetlenség, másokra utaltság

Milyen sérülésed volt?
- Szárkapocs- és sípcsont nyílt törése

A Sérülés milyen problémát okozott a hétköznapi életedben?
-Sok mindent. Lassan 2 év elteltével is nehézkes a rátérdelés, fájdalommal jár, frontokat érzem, terhet emelni nem igazán tudok miatta. Közvetlen a baleset után a mankóval járás okozott kellemetlen időszakot.

Milyen költségekkel járt a sérülésed?
- Első sorban a sok vizsgálatra járás útiköltsége, a gyógytornászhoz járások, gyógyszerek, injekciók, kötszerek, stb. Összegszerűen nem tudom megmondani, de megérezte az ember, az biztos.

Mennyivel kaptál kevesebb pénzt a munkából való kiesésért?
-Érezhető volt a különbség, mivel építő ipari munkás vagyok, ott a bejelentett fizetés, és a valódi fizetés jelentős mértékben eltér egymástól. A hivatalos oldalát tekintve meg vagyok elégedve a térítéssel.

Miben érezted jó döntésnek, hogy volt balesetbiztosításod?
- Nagyobb biztonságot ad a mindennapokban, mivel a munkám sem veszélytelen, és mint tudjuk a hétköznapok sem azok. Havonta a biztosítási díj kifizetése nem jelent akkora terhet, mintha megtörténik a baj, és akkor vagy nagyobb összeget kifizetni, vagy nem tudni mihez nyúlni.

Miben és hogyan volt segítségedre a biztosítás?
- lényegében életmentő volt a szerepe az életünkben, mivel nélküle nem tudtuk volna átvészelni a kiesett időszakot, nagyon nagy elmaradásaink lettek volna, és a mindennapi megélhetésünk veszélybe került volna, ha nincs ez a biztosítás.

Mi a véleményed és mennyire ajánlod másoknak akik sportolnak a sportolói balesetbiztosítást?
- Saját esetemből is kiindulva mindenkinek ajánlani tudom, mivel már ahogy írtam is, nagyon nagy segítség ha van, és nem óriási összegről beszélünk havonta. Én csak hálás vagyok ezért, hogy megkaptam az ajánlatot erre a kötvényre.

 

Kategória: Személybiztosítások |

s